Vrei să-ți reamenajezi bucătăria în 2019? Află care sunt tendințele de la specialiștii SiPro!

Vrei să ieși din tipare, să-ți renovezi casa într-un mod personalizat, dar în același timp, ținând cont de tendințele în materie de mobilă? Sfatul specialiștilor SiPro: începe prin reamenajarea bucătăriei.

Designul bucătăriei este important deoarece această cameră tinde să fie elementul central al casei, este locul unde inviți oaspeții, pregătești masa sau servești o băutură. Cu siguranță petreci multe ore pe zi în această cameră, de aceea trebuie să fie primitoare, dar, în același timp, funcțională.

Designerii de interior au conturat cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont dacă vrei să-ți redecorezi bucătăria în anul 2019.

1. Transformă mânerele ușilor în accesorii interesante

Mânerele ușilor pot fi neglijate cu ușurință atunci când îți alegi mobila de bucătărie. Există atât de multe forme, culori, materiale, încât ar fi păcat să nu ții cont și de acest aspect. Spre deosebire de mânerele tradiționale pe care le întâlnim foarte des, există și unele speciale cum ar fi inele din piele sau benzi colorate, dar și decupaje în ușă și accesorii interesante.

Dacă ești în căutarea unui design modern al bucătăriei, alege să fie diferit, de aceea poți începe cu personalizarea mânerelor de la ușile mobilei.

2. Chiuveta de bucătărie este un element-cheie

Folosim zilnic chiuveta de bucătărie, fără a observa că poate fi un element de design interesant pentru această încăpere. Există multe modele, de la cele albe din porțelan sau ceramică, la cele din oțel inoxidabil. Acestea sunt încă destul de populare, dar unii designeri au decis să aducă schimbări majore la acest nivel, de aceea tendințele în materie de chiuvete de bucătătrie sunt cele cu accente metalice, dar și cele colorate, care completează perfect mobila de bucătărie.

Unii designeri au trecut dincolo de aceste limite prin optimizarea funcțiilor chiuvetelor. Au luat totul în considerare: plăci de tocat detașabile, cărucioare integrate și suporturi de ghiveci, găleți de gheață și lista continuă. Aceste chiuvete sunt ideale pentru cei care încearcă să economisească spațiu în bucătăria lor de dimensiuni mai mici.

3. Alege rafturile deschise pentru depozitare

Dacă ai veselă frumoasă, încearcă să rupi vibrația monotonă a bucătăriei tale, adăugând rafturi deschise la bucătărie. Mulți oameni optează pentru această soluție pentru a-și arăta cu mândrie farfuriile lor atractive. În ceea ce privește ustensilele, există suporturi de perete pe care le poți agăța – ușurând accesul.

De asemenea, poți stoca unele obiecte în cutii drăguțe din lemn sau borcane de sticlă. Nu numai că acestea vor fi ușor accesibile, dar ele vor servi și ca decorațiuni.

4. Alege textura mată pentru mobila ta

Textura mată, în nuanțe închise este în tendințe în materie de mobilă de bucătărie. Acest finisaj mat de culoare închisă reduce în mod natural aspectul amprentelor și murdăriei, înlocuind mobila de bucătărie lucioasă, care este mai greu de întreținut. De asemenea, mobila mată este elegantă și se potrivește mult mai bine cu celelalte obiecte din bucătărie.

Alege înțelept atunci când vine vorba de renovarea bucătăriei și creează-ți un loc personalizat și modern în care să te simți bine indiferent de activitățile pe care le desfășori.

SiPro oferă o notă diferită mobilei de bucătărie, îmbinând perfect linia tradițională cu designul contemporan, stilul elegant, cu cel inteligent. Pentru mai multe detalii urmărește site-ul nostru www.sipro.ro.

YOUR COMMENT