Top 3 bucatarii cu design modern pentru nonconformisti

In prezent, nonconformistii nu mai sunt exceptia de la regula, devenind din ce in ce mai numerosi. Persoanele cu gusturi diferite, excentrice, iesite din comun ne dau de multe ori lectii cu privire la modul in care ne-am putea trai viata. Pentru acestia, insa, poate fi dificil sa obtina lucrurile pe care si le imagineaza ca fiind perfecte pentru ei, iar mobilierul este unul dintre acestea. Designerii SiPro ofera cateva idei de bucatarii cu desig modern pentru nonconformistii care sunt greu de multumit.

  1. Mat

Pentru excentricii care nu apreciaza materialele lucioase, mobila de bucatarie din gama Gloss Line cu finisaj mat este perfecta. Acest tip de bucatarie se potriveste oricarui spatiu ce se doreste a fi luminos si deschis , iar compartimentele de depozitare sunt gandite strategic, pentru o utilitate sporita a acestora. Corpurile de mobilier au taieturi simple, curate, care lasa loc imaginatiei. Un alt element reprezentativ al acestora este lipsa detaliilor si a manerelor. Fara a fi incarcata, la fel ca o panza pregatita pentru o noua opera de arta, bucataria Gloss Line mata este materializarea visului oricarui nonconformist.

  1. Glossy inchis

Daca totusi te atrage stralucirea pe care o au materialele lucioase, vei fi incantat de gama oferita de SiPro. Pentru multi excentrici bucataria trebuie sa fie orice altceva, dar nu o oaza de lumina, asa cum se intampla de multe ori sa alegem. Pentru ei fiecare camera trebuie sa aiba un aer specific, sa transmita un mesaj puternic despre personalitatea lor. De aceea mobila de bucatarie lucioasa gri inchis din gama Gloss Line este perfect adaptabila gusturilor tuturor nonconformistilor in cautarea mobilierului ideal.

  1. Glossy deschis

Daca iti place sa te consideri un nonconformist, dar stii si tu ca nu esti unul veritabil, ci iti place sa incluzi si o doza de normal in locuinta ta, mobilierul alb lucios din gama Gloss Line este o varianta demna de luat in calcul pentru tine. Culoarea este una clasica, iar efectul pe care aceasta il are in orice bucatarie este de a ilumina incaperea si de a da senzatia de curatenie si de ordine. Modelul, insa, cu taieturi simple si lipsit de orice detaliu decorativ este unul extrem de modern, care va iesi in evidenta. Combinatia de vechi si nou a acestei mobile este una care va surprinde placut si care iti va castiga multe complimente din partea vizitatorilor tai.

Indiferent daca esti sau nu nonconformist, mobilierul din gama Gloss Line este unul extrem de interesant, care are potentialul de a transforma orice bucatarie intr-o opera de arta daca este complimentat de un decor corespunzator.

Indrazneste si alege mobila diferita pentru bucataria ta, de la SiPro!

Daca iti doresti sa cumperi mobilier de la un producator de incredere, poti alege SiPro – o echipa dedicata de designeri profesionisti  care realizeaza mobila pentru romani inca din 1994.

Luna ianuarie vine cu cele mai mari reduceri din an – discount de pana la 50%!

Beneficiaza de discount 50% la achizitionarea produselor de mobilier expuse intr-unul dintre showroom-uri-le noastre, 25% discount la achizitionarea produselor de mobilier in valoare de peste 5000 Euro, 15% discount la achizitionarea produselor de mobilier in valoare de peste 1000 Euro.

Oferta se aplica doar la achizitionarea pieselor de mobilier si nu include:

  • Electrocasnice, blaturi de quartz, saltele, somiere pat, decoratiuni.
  • Transportul si Montajul nu sunt incluse.

Pentru mai multe sfaturi personalizate si ajutor in amenajarea casei tale, ne gasesti pe www.sipro.ro sau intr-unul dintre showroom-urile noastre din piata Unirii sau Baneasa.

 

YOUR COMMENT