Tendinte in bucatarie in 2018

Amenajarea unei bucatarii poate fi poate cel mai greu proces dintre toate schimbarile pe care le-ai putea face in caminul tau. Totul trebuie gandit pana la cel mai mic detaliu, iar fiecare coltisor trebuie folosit la maxim. Bucataria este locul unde toata familia se strange in jurul mesei si devine astfel un loc foarte important in casa ta.

Vei afla in articolul de astazi, care sunt tendintele in materie de design pentru anul acesta.

Venetia la tine acasa

Stilul clasic plin de eleganta nu se va demoda niciodata. Mai ales daca vorbim de influente italienesti, stim ca nu putem da gres cu siguranta. Venetian Line de la SiPro imbina romantismul si calitatea produselor cu influenta italiana, cu functionalitatea si adaptabilitatea necesara fiecarui set de mobilier din casa oricui.

Atentia la detalii face intotdeauna diferenta. Liniile fine dar marcate distinctiv, ca cele ale marginilor dulapurilor si manerele cu imprimeuri si modele speciale, vor da un aspect finisat si de lux bucatariei tale.

Inspiratie rustica

Stilul rustic este cu siguranta unul iubit mai ales de romani iar el continua sa fie in tendinte in fiecare an. Fie ca alege sa fie influentat si de alte curente, stilul rustic ramane la moda pentru iubitorii de influente din natura sau se transforma doar intr-un stil confortabil si practic in acelasi timp.

Rustic Line de la Bucatariile SiPro aduce un mobilier cu linii exact trasate si compartimentare practica, in culori lejere de bej si maro,iar cu cosuri de nuiele amplasate strategic in colturi, vei aduce la fix aerul rustic in casa ta.

Ultima generatie

Intotdeauna vor fi oameni care se vor orienta catre ultimele lucruri aparute in materie de mobila si oameni care sunt fascinati de aspectul extra finisat.

Lipsa manerelor si suprafata cat mai fina si lipsita de elemente decorative ramane de asemenea in topul cautarilor si celor al tendintelor anul acesta. Aspectul ca de sticla din gama Gloss Line foloseste mdf vopsit lucios pentru a crea un aspect cat mai curat, care da si senzatie de marire, datorita mobilierului care pare sa semene cu aspectul de oglinda.

Atunci cand alegi mobilierul de bucatarie si te orientezi dupa tendintele actuale si nu esti inca sigur ca sunt intocmai cu preferintele tale, incearca sa le adaptezi. Desi in fiecare sezon vor fi la moda stilurile clasice with a twist, poti oricand sa alegi o bucatarie in tendinte dar sa ii oferi un aspect mai potrivit gusturilor tale prin elementele decorative alese sau doar prin schimbarea manerelor dulapurilor si alegerea unei culori mai apropiate nuantei tale preferate.

Totul este adaptabil astazi asa ca poti avea parte de mobilierul de bucatarie pe care il visezi cu foarte putin efort. Un adevarat specialist in domeniu va putea personaliza dorintele tale, pentru a imbina tendintele cu functionaliotatea potrivita spatiului de care dispui.

YOUR COMMENT