Stilul rustic, italienesc sau glossy? Tu ce ai alege pentru bucătăria ta?

Alegerea mobilierului unei bucătării poate deveni o sarcină nu tocmai ușoară. Bucătăria trebuie să devină acel spațiu din casă care oferă atât utilitate în ceea ce privește pregătirea preparatelor culinare, cât și comfort, dar mai ales o stare de bine. Chiar dacă în zilele noastre, bucătăria a primit alt statut, principalul ei rol schimbându-se de la a mai fi practică la a insufla o atmosferă relaxantă.

Înainte de a alege mobilierul reflectează puțin asupra stilului pe care-l dorești să-l adopți? Să fie oare rustic, italienesc sau poate glossy? Află de la specialiștii SiPro care este diferența între aceste design-uri expeționale.

1. Stilul rustic

Dacă ești adeptul unui stil simplu, dar deosebit, atunci o bucătărie rustică va fi alegera ideală. Aceasta aduce casei tale un comfort aparte, plin de autenticitate. Piesa de rezistență va fi, cu siguranță, lemnul, insuflând o atmosferă de departe extrem de rustică. Bucataria rustica de la SiPro vine cu o paleta de culori lejere: bej, maro sau albastru, accente rustice ce insotesc corpurile pentru cuptor sau hota, iar cateva cosuri impletite sunt tot ce trebuie pentru a completa aerul boem.

2. Stilul italienesc

Designul interior in stil Italian este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate in intreaga lume. Italia, cu traditia si cultura sa bogata, este o inspiratie vesnica in domeniul arhitecturii si designului. Asadar, daca iti doresti o bucatarie care iese din tipare, cu un design elegant si cu detalii aparte, un mobilier italian poate fi soluția ideală. Noua gama Roma Line de la SiPro este caracterizata de spatii incapatoare pentru depozitare si design minimalist, obtinand ca rezultat un interior minunat, perfect adaptabil oricarei bucatarii.

 

3. Stilul glossy

Stilul glossy a devenit din ce în ce mai căutat datorită aerului modern pe care acestea îl oferă bucătăriei. Gloss Line de la SiPro este gama de bucatarii ce se axeaza pe note moderne si stralucitoare, de la corpurile cu taieturi curate, la lipsa detaliilor si chiar a manerelor usilor. Acest tip de bucatarie se potriveste oricarui spatiu ce se doreste luminos si deschis , iar compartimentele de depozitare sunt gandite strategic, pentru o utilitate sporita. Designul modern este menit sa fie antiteza stilurilor de design anterioare, cele care propun texturi grele si tonuri de lemn masiv in intreaga casa. Prin urmare, majoritatea componentelor de design modern include linii curate, drepte, fara detalii suplimentare.

Expertii SiPro iti stau la dispozitie pentru a da gust bucatariei tale. Vino la o intalnire cu arhitectul nostru pentru a obtine proiectul perfect pentru casa ta. Ne poti gasi la Unirea, Baneasa si HD Mall, pe e-mail baneasa@sipro.ro sau pe site-ul nostru www.sipro.ro. Crede in tine si in ideile tale si astfel, visele iti vor deveni realitate.
Sezonul reducerilor continua, vara aceasta poti beneficia de o super oferta din partea SiPro. Achizitioneaza-ti mobilierul preferat si poti avea parte de un discount pe masura asteptarilor tale. Sipro iti ofera discount -10% la comenzi peste 2000 euro, -15% la comenzi peste 2000 euro + 3 electrocasnice, -15% la comenzi peste 4000 euro, -15% la paturi tapitate.

Expertii SiPro iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa obtii casa visurilor tale. Vino la o intalnire cu arhitectul nostru pentru a obtine sfaturi utile pentru casa ta. Ne poti gasi la Unirea, Baneasa, Dorobanti sau HD Mall, pe e-mail baneasa@sipro.ro sau pe site-ul nostru www.sipro.ro.

YOUR COMMENT