Livingul: locul de socializare și relaxare al întregii familii

Cum îți dorești să arate livingul visurilor tale? Îți place simplitatea stilului scandinav sau preferi comfortul arhitecturii daneze? Sau poate dorești un amestec eclectic de culori, texturi și stiluri? Indiferent de preferințele pe care le ai, designul și stilul camerei de zi formează un nucleu important pentru orice casă. SiPro a adunat o serie de informații de la un număr de experți în decorări de interioare din întreaga lume și ți le pune la dispoziție pentru a-ți dezvălui camera de zi ideală. De la boho-chic la clasic și colorat, avem toate ideile de care ai nevoie pentru a crea centrul perfect pentru casa la care visezi.

Atunci când te decizi să îți stilizezi camera de zi, devine mult mai ușor dacă te îndepărtezi de tendințe care pot fi dificil de întreținut. Cel mai important este să-ți amintești modul în care folosești acest spațiu zilnic. Acest spațiu trebuie să devină deosebit de interesant, deoarece scopul lui este acela de a creea o atmosferă distractivă și vibrantă, dar confortabilă în același timp.

Zona de living este spațiul esențial al oricărei locuințe. Acesta integrează, de regulă, și zona de dining, iar amenajarea unui living este o reflexie a gusturilor și personalității fiecărei familii în parte. Ideile de amenajare se definesc prin evidențierea formelor cu modele de mobilă pentru living modernă și aerisită cu accente în tendințe. Living-ul este acel spatiu privilegiat care subordoneaza texturile, lumina și culoarea, astfel încât să devină oaza de bucurie a locuinței.

Livingul modern cu suprafețe lucioase este, de cele mai multe ori, alegerea familiilor tinere, ce își doresc să transforme spațiul livingului într-unul personalizat, cu corpuri cu îmbinări perfecte și culori care să le exprime personalitatea.

Evită aglomerarea

Livingul este spațiul în care tu și întreaga familie trebuie să vă relaxați împreună, la finalul unei zile lungi și încărcate, iar dacă acest spațiu este îngust și aglomerat, nu va fi potrivită niciodată pentru un loc plăcut de recreere.

Pentru a evita aglomerarea, optează pentru scaune/fotolii care includ și spațiu de depozitare. Fiecare obiect decorativ pe care te decizi să îl folosești în living trebuie să aiba mai mult de o singură întrebuințare. Pentru a da impresia de mai mult spațiu, crează un colț de cameră cu fotolii și canapele în care poți depozita lucrurile pe care nu le folosești destul de des.

Livingul Clasic este un living special creat pentru camerele ce se doresc aerisite si utilate corespunzator, astfel incat  spatiul sa para liber, fara elemente obositoare si cu spatii de depozitare strategic amplasate.

Reinventează masa clasică de cafea

Două mese micuțe de cafea poziționate în fața canapelei pot fi mult mai folositoare decât o masă masivă de mijloc. Sunt mult mai ușor de mutat oriunde vei avea nevoie de ele, mult mai practice și previn supra-aglomerarea încăperii.

Draperii poziționate cât mai sus

Suportul de draperie trebuie prins cât mai sus posibil față de nivelul geamului. Acest aspect crează impresia de un spațiu mult mai aerisit.

Canapeaua – elementul cheie

Rolul canapelei în living este definitoriu. În cazul livingului, zona de conversație se compune din canapea și fotolii, unde ne petrecem timpul efectiv pentru a avea o conversație. Acest element devine punctul de greutate al camerei, de aceea, canapeaua trebuie să fie confortabilă, cu un design ergonomic, adaptat spațiului locuinței noastre. Un model funcțional, deseori folosit, este cel de tip colțar sau în formă de L, eliminând necesitatea completării cu un fotoliu.

Dacă ai nevoie de sfaturi pentru amenajarea livingului căminului tau sau cauți colaboratorii perfecți pentru amenajarea spațiului tău, poți apela oricând cu încredere la echipa de profesioniști SiPro. Pentru mai multe detalii și idei de amenajare intra pe www.SiPro.ro sau viziteaza-ne într-unul din showroom-urile noastre.

YOUR COMMENT