Top 4 motive pentru care să alegi mobila la comandă

Mobilierul pe care îl alegem trebuie să ne asigure confort şi să răspundă nevoilor noastre şi, totodată, trebuie să se armonizeze cu restul casei pentru a crea un tot. În timp ce magazinele de profil pun la dispoziţie o varietate de produse, nu toate se pretează pe ceea ce ceea ce ne trebuie de fapt.

Ca să găseşti mobila visurilor tale uneori trebuie să faci drumuri obositoare din magazin în magazin sau poţi să pui direct punctul pe “i” şi să iei în considerare mobilerul făcut la comandă.

Motive să alegi mobila la comandă:

  1. Este unică

Marile lanţuri de magazine folosesc deseori modele standard, produse  în masă, creând mii de piese aproape identice. Astfel, să nu fii surprins când intri în casele unor cunoscuţi și vezi că au exact aceeași piesă de mobilier ca și tine. Dacă vrei ceva unic şi făcut exact pe gustul tău, apelează la un atelier local de unde poţi comanda ceea ce îţi doreşti.

  1. Calitate superioară

Deși companiile mari de mobilier pot depune eforturi în asigurarea calității pieselor lor, este aproape imposibil să se producă în masă o piesă de mobilier fără a sacrifica, într-o oarecare măsură, calitatea sa. Producătorii locali de mobilier au adesea o prioritate în a utiliza materialele de cea mai bună calitate disponibile și, din moment ce fiecare piesă este asamblată într-un lot mic sau manual, acestea sunt realizate cu mai multă grijă. În plus, dacă există o problemă cu mobilierul, cu siguranță este mai ușor să iei legătura cu o firmă locală decât să contactezi o corporație națională.

  1. Se încadrează perfect în casa ta

Mobila fabricată în masă are adesea linii drepte, precise, care nu se potrivesc în majoritatea caselor. S-ar putea să ai un colţ sau o adâncitură în perete, ţevi la vedere sau alte elemente care îţi pot da de furcă atunci când încerci să introduci o piesă nouă de mobilier în locuinţă. Atunci este momentul să apelezi cu încredere la un atelier unde poţi să comanzi mobilă făcută pentru casa ta, şi nu să modifici casa în funcţie de mobilă.

  1. Economiseşti bani

Făcut la comandă nu înseamnă neapărat scump, ci realizat strict pe nevoile şi bugetul tău. În plus, simplul fapt că sunt piese create după preferinţele tale, înseamnă că acestea vor asigura nivelul de confort şi utilitate dorit de tine, plus că vor arăta aşa cum vrei tu. Astfel, vei fi mai puţin tentat să le schimbi, ştiind că acestea răspund exact nevoilor tale.

Designerii profesionişti de la Sipro au creat o gamă largă de piese de mobilier de calitate superioară din care să alegi. Vezi mai multe detalii pe site-ul www.sipro.ro sau vino în vizită pe la showroom-urile noastre din Timpuri Noi, Dorobanți, Piața Victoriei sau HD Mall.

YOUR COMMENT