De ce este important spațiul de depozitare în bucătărie? Află ce spun specialiștii SiPro!

Când vine vorba despre bucătărie, majoritatea oamenilor se gândesc la acel spațiu din casă în care se face mâncare și se servește masa, însă, studiile arată că în bucătărie obișnuim să strângem cele mai multe lucruri.

În prezent, bucătăria a devenit încăperea în care se depozitează cele mai multe obiecte, de aceea mobila trebuie sa fie spațioasă și organizată corespunzător.

Space Tower – dulapul perfect pentru depozitare

Space Tower te ajută să-ți organizezi lucrurile depozitate, chiar și pe cele așezate în colț, pentru că vei avea acces la toate în aceeași măsură și le vei putea vedea fără să fie nevoie să cauți printre obiecte pentru a-l găsi pe cel dorit.

Folosești spațiul în mod optim

Te-ai săturat să-ți ții obiectele din bucătărie înghesuite și dezorganizate? Soluția inteligentă de dulap, space tower, folosește spațiul disponibil în mod optim, astfel, obiectele pot fi depozitate central și pot fi ordonate clar.

Space Tower te ajută să-ți organizezi obiectele din bucătărie, iar fiecare extragere va fi mult mai simplă, proviziile se vor găsi rapid și se pot lua pur și simplu de sus.

Obiecte depozitate în siguranță

Chiar dacă sunt înguste și înalte, formă ce pare să aibă o capacitate de depozitare mică, dulapurile de tip space tower sunt foarte rezistente, iar obiectele depozitate în acestea sunt în siguranță.

Astfel de dulapuri suportă o  greutate totală de aproximativ 35 kg, iar obiectele mai grele, ca de exemplu sticlele sau vesela, sunt depozitate în siguranță.

Câștigi spațiu în bucătărie

Dulapurile Space Tower sunt înguste și înalte, formă ce îți permite să le plasezi în orice loc din bucătărie, pentru că nu ocupă mult spațiu. Aspectul elegant al mobilei te ajută să păstrezi linia modernă din interiorul încăperii și, în același timp, să poți organiza obiectele în așa fel încât totul să fie așezat corespunzător și simplist.

SiPro oferă o notă diferită mobilei de bucătărie, îmbinând perfect linia tradițională cu designul contemporan. Gama Roma Line oferă spații încăpătoare pentru depozitare și design minimalist, fiind potrivită pentru orice bucătărie. Pentru mai multe detalii urmărește site-ul nostru www.sipro.ro.

YOUR COMMENT