Cum sa-ti decorezi dormitorul dupa stilul feng shui

Stilul feng shui este folosit adesea pentru a decora o casa cu scopul de a crea o locuinta iubitoare, distractiva care sa-ti ofere buna dispozitie. Stilul feng shui este putin diferit de stilul traditional, dar odata ce ai reusit sa-l introduci in casa ta vei obtine o ambienta armonioasa datorita decorurilor menite sa te bucure si sa-ti induca o stare relaxanta, dar si mult confort.

Decorarea in acest stil este o modalitate perfecta de a reda casei tale un sentiment vibrant de bucurie si armonie. Decorarea Feng Shui nu inseamna neaparat crearea unei case de tip Zen, ci inseamna sa-ti creezi un mediu care are cea mai buna energie pentru a-ti sprijini activitatea sau activitatile specifice pe care le faci in locuinta ta.

Specialistii SiPro iti vor explica cum sa-ti decorezi dormitorul dupa stilul feng shui:

1. Alege o culoare deschisa pentru a integra perfect acest stil in dormitorul tau

Culorile deschise si calde sunt o modalitate perfecta de a schimba energia casei tale. In Feng Shui, fiecare culoare este considerata a fi o expresie a unuia dintre cele 5 elemente care apartin acestui stil: foc, pamant, metal, apa si lemn. Fiecare dintre aceste 5 elemente trebuie sa ,,guverneze” o anumita zona a casei tale. Dormitorul de la SiPro poate fi alegerea perfecta daca iti doresti ca incaperea unde te odihnesti si unde petreci cele mai importante ore de relaxare sa-ti ofere energie pozitiva si armonie.

2. Alege accesorii Feng Shui care s-ar potrivi dormitorului tau

De obicei dormitorul trebuie sa fie aerisit si decorat dupa propriile gusturi pentru a-i oferi din personalitatea ta. Asadar, decorurile feng shui alese atent iti pot crea o atmosfera ce te imbie la visare si astfel te vei putea bucura la maxim de orele tale de odihna si relaxare. Un dormitor de la SiPro, modern si relaxant poate fi alegerea ideala daca iti doresti o camera, unde iti poti gasi linistea . Versatilitatea acestui dormitor iti permite sa iti accesorizezi spatiul dupa propriile gusturi astfel incat, daca iti doresti o camera feng shui o poti obtine cu ajutorul acestuia.

3. Lumineaza-ti dormitorul si viata

O regula Feng Shui importanta pentru a-i oferi dormitorului tau echilibru este iluminatul corespunzator. Este recomandat ca fiecare casa sa aiba in dotarea sa lumini imbietoare si de preferat este ca fiecare loc din casa mai putin accesibil sa fie si el luminat deoarece acolo se stocheaza energiile negative si astfel acestea pot fi evitate.

4. Patul trebuie pozitionat cat mai departe de usa dormitorului

Distanta dintre pat si usa este foarte importanta atunci cand vrei sa-ti construiesti un mediu sigur si confortabil. Ce trebuie sa stii este ca atunci cand stai in pat trebuie sa ai cat mai multa vizibilitate asupra camerei. Opteaza pentru un pat de la SiPro care iti va asigura un confort aparte datorita calitatii lui. Este printre cele mai importante obiecte care iti alcatuiesc ambientul perfect pentru relaxare de aceea trebuie sa-i acorzi o atentie speciala.

5. Incearca sa nu-ti incarci camera cu electronice

Stim ca tehnologia a avansat si esti tentat sa-ti achizitionezi tot felul de electronice care iti incarca casa, afla ca acestea sunt daunatoare somnului. Este important ca in camera unde iti petreci timpul de odihna sa nu se gaseasca lucruri care iti pot distrage atentia. De aceea este indicat ca tot ce tine de tehnologie sa fie lasat in afara camerei de relaxare.

Expertii SiPro iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa obtii un dormitor in stil feng shui perfect pentru sezonul cald. Vino la o intalnire cu arhitectul nostru pentru a obtine sfaturi utile pentru casa ta. Ne poti gasi la Unirea, Baneasa si HD Mall, pe e-mail baneasa@sipro.ro sau pe site-ul nostru www.sipro.ro.

YOUR COMMENT