5 motive pentru care să alegi mașina de spălat vase

Cu siguranță nu s-a născut acea persoană care se bucură să stea în picioare în fața chiuvetei și să spele vasele, din contră, aceasta este o activitate neplăcută în special pentru femei, care pierd mult timp stând cu mâinile în apă.

Utilizarea unei mașini de spălat vase nu numai că îndepărtează murdăria de pe acestea mult mai bine decât dacă ar fi spălate manual, dar te ajută să economisești apă și energie, să ai mai mult spațiu în bucătărie, dar și mai mult timp pentru activitățile care îți plac.

Află cele 5 motive pentru care ar trebui să ai o mașină de spălat vase:

Economisești apă și energie

Ai calculat vreodată câtă apă consumi de fiecare dată când speli o farfurie?

Spălatul vaselor manual înseamnă un consum mult mai mare de apă. Potrivit studiilor, spălarea manuală a veselei înseamnă aproximativ 100 litri de apă consumați, în timp ce o mașină de spălat vase poate consuma chiar și 7 litri de apă pentru spălarea a 12 seturi de vase.

De asemenea ia în considerare faptul că, prin folosirea mașinii de spălat vase, consumul de energie se reduce cu până la 60%.

Salvezi spațiu în bucătărie

Te gândești că o mașină de spălat vase va ocupa mai mult spațiu în bucătărie?

Din contră, pe lângă faptul că o mașină de spălat vase este mult mai mică decât una de spălat rufe, aceasta te ajută să-ți reorganizezi bucătăria și să scapi de spațiile care erau necesare pentru scurgerea vaselor.

Dacă ai mașină de spălat vase nu mai ai nevoie de picurător la chiuvetă sau în corpul de deasupra ei pentru că vasele ies direct uscate din mașina de spălat.

Salvezi timp

Vrei să ai mai mult timp liber pentru a realiza activități care îți plac?

Conform studiilor realizate, într-un an, spălarea vaselor manual ocupă mai mult de 230 de ore din timpul tău.

Este greu să ai o viață socială normală, să petreci timp cu familia și să păstrezi și  casa în ordine, mai ales dacă ai și copii. Începe să salvezi timp în bucătărie prin alegerea unei mașini de spălat vase.

Vase mai curate

Vasele sunt mult mai curate atunci când sunt spălate în mașina de spălat, ele trec prin mai multe cicluri de spălare, iar apa poate fi setată la o temperatură mult mai mare comparativ cu spălatul manual.

O maşină de spălat poate să îndepărteze eficient murdăria de pe orice tip de veselă, indiferent de formă sau material.

Impact redus asupra mediului

Mașinile de spălat vase sunt ecologice. Cantitatea de detergent sau de fosfat  folosită la mașina de spălat vase este semnificativ mai mică decât în cazul spălatului manual.

SiPro oferă cele mai bune soluții pentru ca tu să te simți bine în propria casă. Pentru mai multe detalii urmărește site-ul nostru www.sipro.ro.

YOUR COMMENT