3 motive pentru care să alegi mobila de bucătărie clasică!

Vrei să schimbi aspectul bucătăriei tale, dar nu știi ce stil să alegi?

Specialiștii SiPro au realizat acest articol special pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită, în care îți prezintă mobila de bucătărie clasică, una dintre cele mai apreciate, datorită detaliilor și, în special, a materialelor din care este realizată.

În zilele noastre, oamenii doresc o bucătărie care este funcțională și practică și, în același timp, cu o estetică plăcută. Casele sunt diferite, la fel și nevoile și funcționalitatea pe care le dorim în bucătăria noastră. Modul în care gătim poate fi îmbunătățit dacă ne putem bucura de un spațiu proiectat și realizat în conformitate cu cele mai bune modele de pe piață.

Colecția Classic Line de la SiPro propune soluții diferite, care pot satisface dorințele celor care își doresc o bucătărie clasică. Iată 3 motive pentru care să alegi mobila de bucătărie clasică:

1. Combinații elegante de materiale

Alegerea unui stil complet clasic pentru bucătăria ta nu înseamnă renunțarea la eleganță sau simplitate, reprezintă, de fapt, o certitudine și o garanție a rafinamentului. De aceea, în afară de faptul că oferă multă căldură încăperii, stilul clasic este ușor reglabil și personalizabil cu unele obiecte, decorațiuni și mobilier.

Alegerea materialelor poate influența foarte mult performanța estetică și funcțională, mai ales dacă vorbim de bucătăriile clasice. Un element care include întoarcerea la caracterul natural al mediului intern, la sentimente armonioase și autentice, pe care numai un contact cald cu materialul îl poate evoca. De exemplu, lemnul transmite căldură și ospitalitate, senzații esențiale atunci când suntem într-o încăpere, cum ar fi bucătăria.

2. Detaliile ușilor

Bucătăriile cu detalii pe uși subliniază ideea de fabricație manuală și dăruiesc mobilierului un farmec vintage, rafinat. Aceste detalii sunt elementul diferențiator care oferă un aer elegant încăperii și integrează mobila în decorul creat.

Indiferent de forma lor, linii care evidențiază forma ușii sau modele florale 3D, acestea reușesc să scoată din anonimat mobila clasică, care devine o alegere potrivită pentru orice bucătărie.

3. Insula centrală

Dacă ai bucătărie mare sau un spațiu deschis este recomandat să alegi mobila de bucătătie clasică  cu insulă centrală pentru a sublinia și mai mult ideea de spațiu aerisit. Această soluție schimbă filosofia vieții în casă, creând o continuitate între bucătărie și zonele de locuit.

Dar trebuie să fii atent la includerea și funcționalitatea pe care o acorzi insulei centrale: va fi o insulă operativă pregătită pentru funcții cum ar fi gătitul și spălarea sau pur și simplu un loc de pregătire și servire a mesei cu blat de lucru. Înainte de a proiecta modelul potrivit, trebuie să iei în calcul aceste variante și să alegi ceea ce este mai bun pentru tine.

Mobila de bucătătrie din gama Classic Line de la SiPro are un design rafinat, menit să ofere un efect echilibrat între frumusețe și funcționalitate, păstrând în același timp un element de inovație în ceea ce privește utilizarea lemnului și a culorilor. Rezultatele sunt modele puternice și solide de mobilier care te ajută să creezi bucătării familiale confortabile, liniare, colțate sau cu o insulă pentru familii mari.

SiPro oferă o notă diferită mobilei de bucătărie, îmbinând perfect linia tradițională cu designul contemporan, stilul elegant, cu cel inteligent. Pentru mai multe detalii urmărește site-ul nostru www.sipro.ro.

YOUR COMMENT