3 moduri inteligente pentru a obtine mai mult spatiu in dormitor

Te intrebi deseori cum poti obtine un dormitor aerisit? Dormitoarele sunt de obicei locul unde se depoziteaza lucruri. Este un spatiu intim si, prin urmare, devine un teren de acumulare pentru mobilier, imbracaminte si alte utilitati. Dar multi nu-si dau seama ca dormitorul trebuie sa fie cel mai aerisit spatiu din casa, deoarece acolo iti petreci cele mai multe ore, atunci cand vine vorba de relaxare.

Specialistii SiPro iti prezinta astazi, cateva modalitati inteligente pentru a obtine mai mult spatiu in dormitor, dar si cum iti poti crea confortul necesar pentru relaxare.

1. Dulapul trebuie sa fie inteligent compartimentat

  Cel mai inteligent mod de a alege dulapul perfect este sa urmaresti cum este compartimentat acesta. Dulapul este obiectul care nu lipseste din nicio camera. De aceea, acesta trebuie sa fie potrivit camerei tale, dar in acelasi timp si spatios. Pentru a evita sa-ti incarci camera, dulapul trebuie sa-ti puna la dispozitie suprafata de care ai nevoie. Poti opta pentru dormitorul de la SiPro, care iti ofera garantat o camera spatioasa, perfecta pentru practicarea activitatilor de relaxare intr-un loc aerisit.

2. Noptierele sunt esentiale pentru a te bucura de un dormitor spatios

Pentru a te bucura de o buna organizare a camerei si pentru a obtine un loc cat mai aerisit poti alege sa-ti accesorizezi camera cu noptiere. Acestea sunt perfecte pentru a-ti crea un spatiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor. Dormitorul de la SiPro poate fi exact pe gustul tau. Accentele sofisticate ofera eleganta vizuala si confort. Materialele de cea mai buna calitate si accesoriile alese sunt unele dintre elementele care vor crea un ambient perfect pentru relaxare.

3. Alege o culoarea deschisa pentru mobilierul din dormitor

 La inceput nu te vei gandi ca o culoare deschisa ii poate oferi dormitorului tau senzatia de mai mult spatiu. Dar acest lucru este adevarat. Albul este alegerea perfecta pentru a oferi dormitorului luminozitate. Este o culoare relaxanta care iti va crea un ambient calduros si spatios. Poti incerca dormitorul de la SiPro, care merge pe linii fine si detalii pretioase. Dulapul incorporat va crea impresia de mai mult loc si se va incadra perfect in orice tip de perete, de orice dimensiune.

Pentru a obtine un dormitor cat mai aerisit aplica sfaturile oferite de specialistii SiPro si astfel iti vei crea spatiul perfect pentru a-ti petrece pretioasele ore de relaxare. In luna mai ai TVA cadou si nenumarate optiuni gratuite la mobilierul pentru dormitor si bucatarie. Pentru achizitia de mobilier dormitor se ofera suplimentar accesorii in valoare de 6% din valoarea comenzii: noptiera, somiera, priza, suport cravata, suport pantaloni etc. Vino la o intalnire cu arhitectul nostru pentru a obtine proiectul perfect pentru casa ta. Ne poti gasi la Showroom-ul nostru de la Unirea, Baneasa sau HD Mall, pe e-mail baneasa@sipro.ro sau pe site-ul nostru www.sipro.ro.

YOUR COMMENT