3 idei creative pentru a obtine bucataria perfecta

Bucataria este locul unde petreci clipe pretioase alaturi de cei dragi, iar important este ca acest spatiu sa-ti ofere confort. Nu poti obtine acest lucru, daca bucataria ta nu este frumos organizata si usor functionala. Deseori oamenii tind sa foloseasca bucataria ca pe un spatiu de depozitare, dar uita ca acolo isi petrec cateva ore bune din viata lor. Asadar trebuie sa-ti creezi o ambianta perfecta pentru a putea sta relaxat la discutii cu prietenii sau de ce nu pentru a gati o cina buna.

Iata 3 idei creative de la specialistii SiPro pentru a obtine bucataria ideala:

1. Alege o culoare de bucatarie care sa-ti lumineze spatiul

  Cel mai important aspect dupa calitatea mobilierului de bucatarie trebuie sa fie culoarea. Alb, gri, albastru, rosu, galben sau verde sunt culorile indicate pentru a obtine o bucatarie luminoasa si plina de viata. Toate aceste culori contribuie la crearea unui spatiu cald si primitor. Culorile mai calde, cum ar fi rosu, stimuleaza apetitul si este o optiune excelenta pentru bucatarii. Rosul este incredibil de versatil si romantic. Poti opta pentru o bucatarie glossy, de la SiPro, cu accente prietenoase, care iti va creea ambientul perfect datorita notelor moderne si stralucitoare.

2. Optimizeaza spatiul prin utilizarea rafturilor intr-un mod personalizat

Majoritatea oamenilor isi petrec diminetile in bucatarie, iar o bucatarie aerisita iti va crea confortul necesar pentru o zi agitata. Alege un tip de bucatarie, care sa aiba in compozitia sa rafturi si incearca sa eviti sertarele, deoarece sertarele raman de multe ori nefolosite. Rafturile in schimb iti ofera posibilitatea de a ajunge mult mai repede la obiectele de care ai nevoie. Sunt mai utile si mai usor de folosit. Alege o bucatarie clasica cu elemente simpliste, de la SiPro, perfecta pentru zilele agitate in care traim.

3. Alege un tip de bucatarie care sa iti permita incorporarea electrocasnicelor

  Odata cu trecerea timpului, tehnologia a avansat oferindu-ti mai multe beneficii in ceea ce priveste amenajarea bucatariei. Tipurile de mobilier au inceput sa se plieze pe nevoile oamenilor si in acest mod au aparut variante mult mai practice, dar si sofisticate. Poti opta pentru bucataria Wave Line, de la SiPro, care are un design curajos ce iti permite incorporarea electrocasnicelor si crearea unui spatiu aerisit si relaxant.

Daca iti doresti să cumperi mobilier de la un producător de încredere și ai nevoie de sfaturile unor experți, poți alege cu încredere SiPro. Vei găsi aici o echipă dedicată de designeri profesioniști, care realizează mobilă încă din 1994. Poți profita de oferta specială a lunii mai care-ți aduce TVA-ul cadou la o comandă minimă de 2000 euro pentru mobilierul de bucătărie și/sau dormitor, iar pentru achiziția de mobilier de bucătărie se oferă suplimentar accesorii în valoare de 3% din valoarea comenzii: priză blat, coș gunoi, suport tacâmiuri, spoturi etc. Pentru mai multe sfaturi personalizate si ajutor in amenajarea casei tale, ne gasesti pe www.sipro.ro sau intr-unul dintre showroom-urile noastre din piata Unirii sau Baneasa.

YOUR COMMENT